Hur ska vi köra? – SÅRE RYYYYKER!

Hallå alla bandyvänner! sommaren bara flyger förbi och vi i Sambaland har endast 16dagar kvar av sommaruppehållet sedan kickar träningen igång igen på allvar!

Några bandy nyheter som hänt under sommaren:

– Ale-Surtes A-lag lades ner.

– Samba Mölndal har signat ytterligare 3 nya spelare.

– 11-manna tält istället för hall.

Börjar med att skriva några rader om det som hänt uppe i Ale Surte. Tråkigt för bandyn att en anrik klubb ska gå under på detta vis, men det känns som att det är många klubbar runt om i Sverige som lever på konstgjord andning vad gäller pengar. Jag är dock för dåligt insatt för att säga om det var rätt eller fel av kommunen att neka dem pengar. Rätt absurt att det finns en hall som alla klubbar i Göteborgsområdet hade kunnat utnyttjat men som istället, vad det verkar som kommer användas som ett garage för hästar….

Nästa ämne! Som sagt så har Samba Mölndal signat 3 nya spelare under sommaruppehållet och det är Jens Samuelsson (Ale-Surte) Martin Östling (Ale-Surte) Martin Larsson (Gais Bandy) Och det kommer komma lite intervjuer med dessa spelare inom en snar framtid!

Det sista jag tänkte skriva om är hur vi gick från planer på en hall till att få något slags tält över våran vackra bandyarena i Åby… Vill bara säga; Tack Mölndal Kommun för att ni vågar satsa på någonting som bara växer och växer (Sveriges 3:e största bandyklubb sett till antal licensierade spelare) Vi har en helt sjukt stor ungdomsverksamhet, ett damlag som är på G samt ett herrlag som spelar i allsvenskan kommande säsong….Ni som tar dessa beslut ni måste vara totalt hjärndöda. Men ja är int bitter…

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig sommar så ses vi till vintern!

Avanti Samba Mölndal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.